Til helgen er Team Sigvartsen endelig i gang med årets første løp i det åpne Spanske mesterskapet på erverdige Circuito de Jerez.

Foruten en privat trening i regi av Racing 4 fun i Januar med oppsiktsvekkende raske rundetider, så har Thomas også hatt to vintertester sammen med H43 teamet nå før sesongstart. En strek i regningen er at Arne Sandum ikke har hatt anledning til å være med på disse treningene, og derfor har det har vært litt utfordrende for teamet å få satt opp sykkelen riktig. Det positive er at Thomas til tross for utfordringer med oppsettet av ny sykkel allikevel kjørte ned mot personlig beste både på Cartagena og Jerez.

H43 teamet
H43 Teamet


Vi har med andre ord mye mer å gå på, og når Arne sandum får jobbet med geometri og demperoppsett så regner vi med at Thomas får den positive starten på sesongen han så absolutt fortjener. Optimismen i teamet er i alle fall så stor at den er til å ta og føle på.


Ellers så har Team H43 Hernandez nå også fått en ny utforming og nye farger i pitboksen, og #Miquel Pons, #64 Davide Fabbri og #15 Thomas Sigvartsen har fått hver sine egne personlige områder for å markedsføre sine respektive samarbeidspartnere.

H43 Teamet


Vi gleder oss virkelig til å holde fans, samarbeidspartnere og potensielt nye sponsorer oppdatert på kjøringen i både Norge og Spania dette året. Alle som ønsker å nå målene sammen med oss enten i Spania eller Norge, er hjertelig velkommen til å ta kontakt på thomas@sigvartsen-racing.com


Hilsen team Sigvartsen