Superbike-fører Erik Kjuus satser i år på nytt om å kjøre Manx Grand Prix 2017. Målet til Erik er klart, han skal bygge videre erfaringer for det endelige målet, Isle of Man TT 2018! Erik kjørte også Manx Grand Prix i 2015 og kjørte NM Superbike i 2016.

Erik Kjuus
Erik Kjuus

På sin facebook-side, Kjuus Racing, forteller Erik om årets satsing:

Nå er det ikke mange månedene igjen til sesongen er i gang her hjemme.
All fokus for tiden går mot TT satsingen i 2018. Så i år blir det å gjøre en innsats i manx gp på Isle of man. Der er målet en topp plassering (ingen enkel sak) Manx gp har vært et lite eventyr i seg selv så langt de to gangene vi har vært med, og dette har gitt verdifulle erfaringer som gjør at vi kan gjøre en beinhard satsing på TT i 2018.
Her hjemme blir det å gå for dobbelt seier i classic TT på Våler. Og kanskje i noen av de andre rundene også. Samt Noen NM løp i superbike.
Håper også på å få til noen løp i IRRC.
– Hoved målet for sesongen 2017, er å gjøre Radracing mere kjent og populært blant vanlige mann i gata. Her er det allerede spennende saker på gang. Som vi har tru på at kan bidra til økt oppmerksomhet. Det gjenstår bare noen detaljer som må på plass.
Jeg merker allerede økende interesse for satsingen på roadracing (og når jeg skriver roadracing, mener jeg selvfølgelig gate løp) Jeg får med jevne mellomrom mail og meldinger fra folk som er nysgjerrige på hva jeg gjør og hvordan man kan delta på løp osv. osv. Dette syntes jeg er hyggelig (folk må ikke kvie seg for å ta kontakt)

Erik Kjuus | FOTO: ROAD RACING NEWS
Erik Kjuus | FOTO: ROAD RACING NEWS

– Jobben med å sette sammen en gruppe med samarbeidspartnere mot satsingen på Isle of Man TT er godt i gang. Her tenker vi stort, annerledes og nytt. Sammen med partere har vi kommet frem til et nytt og sammensatt konsept sett med norske øyne. Dette kommer til å bli standarden fremover for Norsk RR innen sponsorat- og pr samarbeid.
Dette vil bygges opp til å bli en av de største satsinger i norsk RR historie noen sinne.
Vinterhilsen fra
Erik