Denne helgen var Team Flathaug Racing tilbake på Gelleråsen Motorstadion i Karlskoga for å kjøre det svenske mesterskapet i Superstock 600.

Henning var topp tre på fritreningene fredag, men skulle gjerne kjørt raskere. Lørdag startet med regn og det var vått på bakken da førerne kjørte ut for å kvalifisere seg til det første løpet. For første gang i år fikk Henning muligheten til å vise hva han kan på regn, og kjørte inn til raskeste tid og pole position.

Løpet startet bra og Henning ledet i to runder før forrige helgs dobbeltvinner, Jesper Pellijeff kjørte forbi og dro ifra. Henning klarte å holde førerne bak et stykke unna, og kjørte inn i mål fire sekunder før Dennis Dragos.

Henning Flathaug | SM Superstock 600 | FOTO: www.motofoto.se
Henning Flathaug | SM Superstock 600 | FOTO: www.motofoto.se

På søndag var det «dessverre» fint vær, og Jesper Pellijeff og Dennis Dragos var hakket for raske i kvalifiseringen. Henning startet dermed løpet fra tredje startspor. Løpet startet dårlig og Henning kom ut av første sving som nummer fem. Etter et par runder klarte han å komme seg forbi to førere og kjørte inn til tredjeplass. Dennis Dragos som tok andreplassen ble derimot diskvalifisert i ettertid, så Henning endte opp som nummer to.

Alt i alt har det vært en bra helg og Henning føler seg veldig klar før NM-finalen om snaut to uker (13-14 august, Vålerbanen). Neste SM-løp er på Falkenberg allerede helgen etter!