Hjem Hvor mye koster det å delta i NM/N-Cup?

    Hvor mye koster det å delta i NM/N-Cup?

    Selve påmeldingen pleier å ligge på ca 3000-4000,- per NM/N-Cup-runde inklusiv treningspass, prisen avhenger om du er seriepåmeldt eller ikke. For denne summen får du som regel tre treningspass på fredag, to kvalifiseringspass (kval) på lørdag, samt warmup og løp på søndag. Tilgang til dusj/toalett og strøm, samt en plass i depotet som du kan parkere sykkel og en eventuell bil/campingvogn.
    Forbruket av dekk er avhengig av ferdigheter og satsningsnivå. De beste kan bruke flere dekksett per kval og ett sett til løpet. Det er fullt mulig å klare seg med ett dekksett for de to kval’ene og ett dekksett for løpet. Andre kan klare seg med ett og samme dekksett i hele helga, men jeg kan ikke fatte annet enn at dette blir rimelig glatt på løpet 🙂
    I tillegg kommer frakt til/fra banen, mat, bensin til sykkelen og det enormt variable/usikre forbruket av deler ved kræsj.
    Kjører du en NM-runde kræsjfritt kan du altså med nytt dekksett til første kval-pass og nytt dekksett til løpet komme deg unna med 7-8000,- for ei løpshelg. Dekksettene kan selvfølgelig brukes til senere treninger.