Denne helgen var det klart for ny runde i CEV ved Valencia, Spania. Plassen Roadracing Team, og Ole Bjørn Plassen og Jesper Jeppesen var klare for å gi gass i søndagens løp.

– Begge gutta klinte til med saftige tider på dagens andre trening. Jesper fikk gjort noen små endringer og annen dreving, samt bedre kjøring gjorde at han kom ned på 40 blank. Ole Bjørn dunka til med 1.35,7. Etter å ha jobbet med set-up var det dags for å legge litt ekstra trøkk i kjøringen. Det svarte ganske bra. På dagens siste pass skal vi teste ett nytt dekk med litt bedre edge-grip ifølge Pirelli – skriver teamet på sin facebook-side.

Kvalifisering med uhell

Plassen Roadracing Team 2018| FOTO: Francisco Fraile Martin
Plassen Roadracing Team 2018| FOTO: Francisco Fraile Martin

– Ikke helt den kvalifisering vi ønsket oss, det var opptørkede forhold og vi valgte å bytte til slicks etter å ha kjørt en runde med regndekk. Desverre så startet det å dryppe lett når Ole Bjørn kjørte utpå med slicks.
Av alle sa#€~$ ting ble Ole Bjørn hindret på begge de siste rundene av flere førere som crusiet i sporet. Når det er kun 1 meter bredt tørt spor er det umulig å kjøre forbi.
Teamet henger litt med hodet og føler seg litt frarøvet en start i 1.rekka. I dag burde vi hatt pole.
I morgen ser det ut til å bli en våt dag, bring it on
Jesper sto over kval 2 etter krasjen på formiddagen. Han har slått en allerede klein underarm, og klarer ikke holde i styret
– Skriver teamet på FB-siden.

Ekstrem opphenting i løpet
– Sinnsykt for ett løp.
Startet fra p14, tok en gjeng inn i første sving før det ble havoc foran slik at han tapte mange flere posisjoner. Kjørte seg opp fra 20 til 5 posisjon og kjørte i perioder fortere enn teten.
Desverre kostet det litt mye dekk, så de siste 4-5 rundene ble litt «glatte» og misset nok 4.plass på det men allikevel ett kanon løpav Ole Bjørn – Skriver teamet på FB-siden.

Med en 5-plass fra Valencia og meget lovende takter, blir det spennende til finale-løpet i Spansk Mesterskap ved Jerez 20-21 oktober!

Ole Bjørn Plassen | FOTO: Francisco Fraile Martin
Ole Bjørn Plassen | FOTO: Francisco Fraile Martin