Ole Bjørn Plassen startet i pole position i dagens løp i SuperStock 100 klassen ved Albacete, Spania. Men Ole Bjørn klarte ikke og henge med de to raskeste gjennom løpet og la i gruppen bak teten gjennom løpet. 

Ole Bjørn Plassen | FOTO: Francisco Fraile Martin
Ole Bjørn Plassen | FOTO: Francisco Fraile Martin

Ole Bjørn lå lenge på i en 3. posisjon, men mot slutten av løpet falt han ned to plasser og det endte til slutt med en 5 plass i mål. Dermed glapp pallplassering med små marginer, men med pole position fikk Ole Bjørn og Ducati-teamet fra Norge vist seg frem som en absolutt kandidat for å kjempe om pallen i de kommende løpene. Det blir utvilsomt spennende å følge med i de neste rundene når Ole Bjørn og teamet holder en så høyt nivå med begrensede ressurser!

Neste runde er 27 mai, og det ved selveste Catalunya, Barcelona!

P5 på dagens race, var med i fighten om 3 plassen hele løpet. Det er mer enn godkjent start på sesongen. Mangler litt trøkk ut på sletta for å virkelig gjøre noen forbikjørings forsøk. Pga av lav asfalt temp måtte vi kjøre ett litt annet bakhjul enn vi hadde håpet og det gav ikke helt maksimale utganger. Bring on Catalunya ! – skriver teamet på sin FB-side (lenke til fb)

Resultatliste SuperStock 1000/Open 1000 – Albacete

Resultat SuperStock 1000, Albacete
Resultat SuperStock 1000, Albacete