Årest racingsesong her hjemme i Norge nærmer seg med stormskritt, og har du planer om å delta er det lurt å være tidlig ute med påmelding! Første runde er 18-20 mai ved Vålerbanen hvor Solør MC klubb er arrangør. Se oversikt over alle NC/NM helger.

Ønsker du å delta i løp, men mangler banelisens? Meld deg på et lisenskurs nå! Det er enda ikke for seint. Du har to muligheter før årets første runde. Borg MC klubb har RR lisenskurs ved Rudskogen 20 – 22 april, mens Solør MC klubb har RR lisenskurs ved Vålerbanen 4 – 6 mai. Se oversikt Lisenskurs 2018

Du mangler banesykkel? søk på “banesykkel” på finn.no – eller søk i FB gruppen Norsk Roadracing Kjøp og salg. Du kan også kontakte trackday-arrangøren Racing4fun.no v/Jarle som ofte har brukte utleiesykler for salg, eller til leie for kurs.

Sørg for at din banesykkel er registert hos Norges Motorsportforbund sitt kjøretøyregister! Dette skjema må du også huske å fylle ut ved kjøp av eventuell brukt banesykkel ved nyregistrering eller omregistrering. Last ned skjema: NMF kjoretoybevis (skjema sendes ferdig utfylt til nmf@nmfsport.no)

MC ID registering: Fyll ut skjema og send til Grenleder for Roadracing. Lenke til MC ID Skjema(epost til grenleder står nederst i skjema).

Påmelding og registering i SAS! Login til SAS her! Sørg for at du har betalt klubbmeldemskap og nødvendig lisens hos NMF! Om du har muligheten til å delta på mer enn en løpshelg, anbefales det å bruke seriepåmelding før 1. Mai! Seriepåmelding finner du her!

HUSK! Man skal ha det gøy under Norgescup og NM i Roadracing! Racing er både spennende og krevende, så det er også viktig å holde fokus når man er på banen for din og andres sikkerhet! Sørg for at du er uthvilt, og har nok mat og drikke i kroppen til en hver tid under løpshelgen. Les alle dokumenter fra arrangørklubb i god tid FØR hver racinghelg starter! Dette finner som som regel i SAS, eller mottas pr mail. Her vil all viktig info til førere og team stå om raceprogram og rutiner for helgen.

Carl Berthelsen | Norgesmester Superbike 2016 | FOTO: Roadracing.no
Carl Berthelsen | Norgesmester Superbike 2016 | FOTO: Roadracing.no