Marius Ripel Jensen fra Husnes i Kvinnherad, Hordaland, satser full NM sesong i Superbike 2017. Som rookie-fører i debutsesongen i 2016 gjorde flere imponerende løp hvor han vant samlige han fullførte i Norgescup-klassen Rookie 1000. I fjor ble det ikke mulighet å delta på alle rundene, men i år satser altså teamet på full sesong med flere sponsorer som støtter opp. 

– Hvilke løp har du planer om å kjøre i år?

– I tillegg til alle NM runder i Superbike, blir det nok noen løp i Svensk mesterskap også. Og så får vi se om det blir mulighet for IDM i Tyskland. Men i i hovedsak så blir det å gå all-inn for NM Superbike, forteller Marius.

– Kan du forteller om hvilken sykkel du skal kjøre med i år?

Marius Ripel Jensen | NorgesCup 2016 | FOTO: Roadracing.no
Marius Ripel Jensen | NorgesCup 2016 | FOTO: Roadracing.no

Det er min Kawasaki ZX10R 2015. Dette er en sykkel som er blitt rigget opp for å kjøre SBK og skal være kompatibel nok til å delta i denne klassen, men det er fortsatt litt justeringer som skal til før den passer min kjøring og kjørestil. Sykkelen er den sammen som jeg brukte i fjor, bare i nye farger. Vi jobber vel egentlig litt med hele sykkelen for tiden med innstillinger av hendler, fotpinner og demping, dette grunnet jeg er veldig lett og kort.

– Har dere valgt dekk for i år?

I år kommer vi nok til å kjøre med Dunlop, grunnet at det er de jeg har følt meg trygg på og vil ikke endre for mye, så det blir en helt spesiell sesong for min del, forteller Marius.

Marius Ripel Jensen | NorgesCup 2016 | FOTO: www.picman.co.uk
Marius Ripel Jensen | NorgesCup 2016 | FOTO: www.picman.co.uk

– Hva er favoritt banen, og hva er målsetningen for i år?

– ACR er vel en av mine favoritter. Men jeg har og mine baner som jeg ikke liker fullt så godt, men vi skal selvfølgelig presse på så godt vi kan. Skal i hvertfall ikke ligge på latsiden denne sessongen.

Min målsetning er jo selvfølgelig alltid toppen, men som reelt mål har vi satt innfor sjette plass, men vi går for pall plass, avslutter Marius.

Med en rå debutsesong i Norgescupen 2016 i Rookie 1000 klassen, blir det spennende å se hva nyopprykkede NM fører Marius Rippel Jensen kan få til når tempoet skrus opp i NM Superbike 2017! Vi ønsker fører og teamet lykke til!

Teamet for 2017 sesongen:
Fører: Marius Ripel Jensen
Mat og ordenssjef: Gro Ripel Jensen
Sjefs mekkaniker/ tidtaker: Arne Johnny Jensen
Mekaniker/tidtaker: Lars Miles Storaas
Datalogger: Sindre Ripel Jensen

Team Sponsorer 2017
* Slangeservice (HOVEDSPONSOR)
* Bihr nordic pro agv
* Sunde transport
* Husnes pit stop service
* Tøsdal maskinstasjon
* Max trafikkskole
* Mc klær bergen
* Hauge transport
* HH entrepenør
* Jgf service
* Kvinnherad asfalt
* Ik maskin
* Trimx husnes
* Lauareid service
* Øvregard maskin
* Terje solbakken trafikkskole
* Aid lock
* Rema 1000 lillestrøm (Håvard Thorsvik)

Følg Marius Ripel Jensen på Facebook!