Denne helgen var det klart for 4.runde i NM Superstock 600 ved Karlskoga Motorstadion i Sverige, hvor man kjørte seriens syvende og åttende race i NM.
Team Flathaug Racing med Henning tok tilbake ledelsen i NM.

Pressemelding fra Teamet:

Helgen startet bra på fredag med fantastisk vær og raske rundetider. Henning lå i toppen hele dagen og følte seg veldig bra før kvalifiseringene på lørdag. Disse gikk også som de skulle og Henning fikk andre startspor bak svenske Jesper Pellijeff som ikke er med i NM-sammendraget.

Det første løpet startet dårlig for Henning som følge av at han tok en veldig treg start og var nummer seks inn i første sving. Han klarte å kjøre forbi de andre med en gang han fikk muligheten og kom seg raskt oppover i feltet. Etter noen runder var han forbi sammenlagtleder Samuel Love, men hjemmefører Pellijeff var for rask og Henning valgte derfor å kjøre trygt inn til mål for å ta tjue viktige poeng.

Det andre løpet ble rødflagget etter kræsj allerede på den første runden. Når løpet var i gang igjen tok Henning nok en dårlig start og var nede på femteplass. Han klarte å kjøre seg raskt oppover i feltet nå også, og da Samuel Love kræsjet kunne Henning kjøre kontrollert forbi svenske Alexander Cernold og bare kjøre rolig og stabilt inn til mål i det tjue runder lange løpet i stekende sol.
Jesper Pellijeff var det ingenting å gjøre med denne gangen heller, og vi må bare gratulere med fantastisk bra kjøring.

Det var en tøff og fryktelig varm helg, men det gikk, og nå leder Henning med 22 poeng i sammendraget før finalehelgen på Vålerbanen om tre uker. Der veit Henning at han kan kjøre veldig fort og er klar for revansje etter åpningshelgen i Mai.

Aller først skal vi tilbake til Karlskoga til helgen igjen for å kjøre i det svenske mesterskapet. Da går vi for enda raskere rundetider!

NM Superstock 600 | Karlskoga 2016 |FOTO: Roadracing.no
NM Superstock 600 | Karlskoga 2016 |FOTO: Roadracing.no