Det var 37-år gamle Thomas Mathisen fra Kråkerøy som omkom på trening ved Rudskogen onsdag 22.juni. Dette melder lensmann Svein Midtskog ved Rakkestad lensmannskontor via Halden Arbeiderblad.

Ulykken var en singel-ulykke hvor ingen andre fører vær involvert. Thomas Mathisen var en erfaren fører og har deltatt i Norgescup og kjørt klubbløp for Borg MC Klubb.

Thomas Mathisen
Thomas Mathisen

Norges Motorsportforbund meldte om ulykken onsdag kveld, og har nå frigitt bilde av Mathisen og skriver via nmfsport.no:

“Det er med stor sorg Norges Motorsportforbund mottok nyheten om dødsulykken på Rudskogen onsdag kveld.

Thomas Mathisen (37) etterlater seg foreldre, samboer, en sønn og øvrig familie.

Thomas var medlem av Borg MC klubb og har de siste årene vært lisensiert utøver innen Roadracing. Han var svært engasjert i sporten, og stilte gjerne opp for andre som medhjelper og støttespiller. Hele Roadracingmiljøet står nå sammen i sorgen etter den tragiske ulykken. Det en trist dag for norsk motorsport og norsk idrett.

Ulykken skjedde i forbindelse med en lokal treningskveld for roadracing-førere. Ambulanse og helsepersonell var rutinemessig tilstede på treningen, og fikk gitt raskt behandling, men livet stod dessverre ikke til å redde.

Norges Motorsportforbund utrykker sin kondolanse til familie og venner av Thomas.

Med vennlig hilsen Norges Motorsportforbund”

 

Thomas Mathisen var en roadracing-fører med stort hjerte og engasjement for sporten og miljøet, og som mangeårig superbike-fører Jarle Sæther i Racin4fun har skrevet på sin facebook-side:

“Trist, vondt, tungt og bare helt ufattelig leit at vi i går måtte oppleve at en av våre brått ble revet fra oss under trening på Rudskogen i går kveld. Latteren satt alltid lett hos han og smittende glede hadde han alltid nok å gi av til oss alle.
Vi er alle i dyp sorg og sender vår kondolanse til familien og venner.”

 

Thomas Mathisen vil bli savnet av veldig mange. Vi kondolerer til familie og venner.

– Roadracing.no –

Norgescup-fører | Thomas Mathisen
Norgescup-fører | Thomas Mathisen