Caroline Olsen kjørte denne helgen løp i Superstock 600 ved Atlanta, USA i MotoAmerica serien. Og på lørdagens første kvalifisering i gruppe 2 hadde Caroline beste tid med 1:34.898.

Caroline forteller fra helgens løp:

Med nytt team, ny sykkel og ny bane er jeg veldig godt fornøyd med helgens resultater. Jeg forbedret meg hver gang jeg var ute på banen, og fullførte lørdagens race på en 12.plass og søndagens race på en 11.plass i min klasse.

– Vi hadde bare èn kval lørdag morgen, og jeg var veldig glad for å være blant topp 15 som kvalet direkte inn til hovedracet. Etter et ”last chance qualifier race” for resterende førere utenfor topp 15 var vi totalt 20 av 36 Superstock 600 førere som skulle kjøre hovedracet sammen med supersport 600.

Caroline Olsen | Superstock 600 - MotoAmerica | FOTO: Brian J. Nelson
Caroline Olsen | Superstock 600 – MotoAmerica | FOTO: Brian J. Nelson

Supersport 600 består av USAs største talenter og beste motorsykler. Det er factory team. De har raskere sykler, elektronikk og datalogging, andre type dekk og de har ikke den dekkbegrensningen som min klasse har, så selv om vi kjørte samme race er det vanskelig å sammenligne de to klassene. Grunnen til at klassene har blitt slått sammen på denne måten er fordi løpene sendes live på amerikansk TV via beIN Sports, og de vil derfor ha så stort startfelt som mulig.

– Slår vi sammen resultatene fra de to klassene fullførte jeg på en 19 og en 18.plass.

– Med begrenset kjøretid er det vanskelig å få tid nok til og både lære seg banen og få et bra setup på sykkelen. Vi hadde noen utfordringer, men teamet jobbet fantastisk bra hele helgen. Vi fikk to solide løp og har med det mye å bygge videre på til New Jersey om 1,5 uker. Det er en bane jeg kan godt fra før av, så det gleder jeg meg veldig til! – Forteller Caroline Olsen.