I helgen var det klart for race 4 og 5 i EM Moto2 for Thomas Sigvartsen. Med P25 etter kvalifisering var Thomas klar for revansje etter forrige rundes krasj i første sving.

– P25 etter dagens kvalifisering. Litt uheldig med dekket jeg fikk i første kval da det var en produksjonsfeil på det og null feste som gjorde at jeg mistet litt av godfølelsen. Andre kval fikk jeg opp et bra løpetempo men manglet litt på makstempoet. Jeg er ikke like rask som jeg var på testen, så potensialet for løpet i morgen er helt klart der – forteller Thomas via Sigvartsen-Racing på Facebook.

– Krasj og P18 er fasiten etter dagens to løp. Jeg hadde en god start på det første løpet og kjørte sekundet fortere enn på kvalifisering i går. Dessverre havnet jeg i grusen etter halvkjørt løp men følelsen med kjøringen var veldig bra. Dagens andre løp var jeg litt treg i starten men fikk opp et bra tempo og jaget en gruppe foran meg. Litt mørbanket etter krasjen var jeg så det ble tungt i slutten av løpet og jeg havnet på en 18.plass. Jeg er fornøyd med forbedringen på rundetidene i dag og viser god fremgang! Teamet jobber som alltid veldig bra og gjør en fantastisk jobb for meg – forteller Thomas.

FOTO: www.sigvartsen-racing.com
FOTO: www.sigvartsen-racing.com