Ole Bjørn Plassen kjørte veldig bra i race 1 EM Superbike, og kom inn til mål på en 7 plass og som beste privat fører. Men dessverre så ble resultatet senere annulert da teamet ble disket på grunn av for lav vekt i målgang.

– Dessverre ble vi disket i løp 1. Vi var akkurat for lette. Vi brukte en del mer bensin enn beregnet, mye på grunn av at traction controllen jobbet overtid. Noe som øker bensin forbruket en del. Neste gang skal vi kjøre enda fortere – Forteller Ole Bjørn på teamsiden til Plassen RoadRacing Team.

FOTO: Agusti Nubiola - racingvisual.com
FOTO: Agusti Nubiola – racingvisual.com

Etter imponerende kjøring i kvalifiseringen hadde Ole Bjørn posisjon 8 i startgrid. Med en helt ny Ducati Panigale R har teamet hatt litt småproblemer, men teamsjef Tor Erik Plassen er likevel optimistisk for kommende race.

– Litt kjip nyhet er at vi ble disket i løp 1 på grunn av for lav vekt. Er en dårlig feil som ikke skal skje. Men vi tar med oss at Ole Bjørn henger bra med selv om sykkel ikke er optimal. Utover sesongen er jeg sikker på han kommer å kjempe lenger opp – forteller Tor Erik.

FOTO: Agusti Nubiola - racingvisual.com
FOTO: Agusti Nubiola – racingvisual.com

Neste løp ut for Ole Bjørn i EM er 21.juni ved Catalunya – Barcelona. Men for de som vil oppleve Ole Bjørn og resten av Norges beste RR-førere live – bør man ta turen til NM ved Rudskogen 6 – 7 juni hvor det kjøres løp i både NM og Norgescupen.