Det ble til slutt en 24.plass i EM Moto2 Race 1 og en 19.plass i Race 2 for Thomas Sigvartsen. I race 2 ble det rødflagg midtveis i løpet på grunn av regn, men med tellende resultat da mer en halvparten av løpet var gjennomført.

– P24 på første løpet. Jeg gjør en god start inn mot første sving men mister mange plasser på de to første svingene. Kjører meg opp fra P31 og er veldig fornøyd med midtfasen av løpet. Nå ser jeg frem mot nye muligheter i løp 2! – Skriver Thomas på sin Facebook side Sigvartsen-Racing.

Hele 37 utøvere kjører i 2015 EM Moto2.

FOTO: FIM CEV Repsol
FOTO: FIM CEV Repsol – 2015- EM Moto2 klasse. Sigvartsen er helt oppe til høyre i bildet.

– P19 på dagens andre løp. Det var et vanskelig løp hvor jeg ble litt hindret av en krasj i tredje sving. Jeg begynte å plukke plasser helt til løpet ble rødflagget pga regn. Synd jeg ikke fikk et par runder til for når regnet kom fortsatte jeg å kjøre fort og tok igjen forspranget en gruppe på seks førere hadde før meg. Men jeg forbedrer meg hele tiden og gleder meg veldig til løpet på Barcelona!! Vil også takke Bjørn og Torild Moen som har kjørt den lange veien fra Norge på motorsykkel for å følge meg på de to første løpene – Skriver Thomas etter at Race 2 gjennomført.

Se her for resultater fra Race 1 og Race 2 EM Moto2.

Neste løp i Moto2 er 21. juni ved Catalunya – Barcelona.

FOTO: Sigvartsen-Racing
FOTO: Sigvartsen-Racing